Answer:
I drew this out in paint so it was easier to see, 480 was the end answer

Evaluate the function f(x)=4•7^x for x=-1 and x2 show your work

Ruth has the following set of refrigerator magnets: {A, B, C, D, E}. (a) How many different three-letter strings can she form with these magnets? (b) How many different three-letter strings can she form if the middle letter must be a vowel?

What is the sampling method used in the following scenario? The marketing manager for an electronics chain store wants information about the ages of its customers. Over the next two weeks, at each store location, 100 randomly selected customers are given questionnaires to fill out asking for information about age, as well as about other variables of interest.

Jenna must run a total of 12 miles on Monday.Jenna ran 3 5/6 miles in morning and 4 1/12 miles in the afternoon.How many miles does Jenna still need to run before the end of the day?•1 9/12•4 1/12•7 11/12•5 5/12

Select the steps for solving the equation need one more already have two

Ruth has the following set of refrigerator magnets: {A, B, C, D, E}. (a) How many different three-letter strings can she form with these magnets? (b) How many different three-letter strings can she form if the middle letter must be a vowel?

What is the sampling method used in the following scenario? The marketing manager for an electronics chain store wants information about the ages of its customers. Over the next two weeks, at each store location, 100 randomly selected customers are given questionnaires to fill out asking for information about age, as well as about other variables of interest.

Jenna must run a total of 12 miles on Monday.Jenna ran 3 5/6 miles in morning and 4 1/12 miles in the afternoon.How many miles does Jenna still need to run before the end of the day?•1 9/12•4 1/12•7 11/12•5 5/12

Select the steps for solving the equation need one more already have two

compounded quarterly. After 9 years, how much more money would Zachary have in

his account than Peyton, to the nearest dollar?

After 9 **years**, Zachary has $615.2 **more **than Peyton in his account.

A loan or deposit's interest is **computed **using the starting principle and the interest **payments **from the ago decade as compound interest.

We know that the **compound **interest is given as

A = P(1 + r)ⁿ

Where A is the amount, P is the **initial **amount, r is the rate of interest, and n is the **number **of years.

The **equation **is given as,

Zachary **invested **$5,300 in an account paying an **interest **rate of 9 % compounded **continuously**. Then the amount is calculated as,

P = $5,300 × 2.2479

P = $11,913.9

Peyton **invested **$5,300 in an account paying an **interest rate **of 85% compounded quarterly. Then the **amount **is calculated as,

A = $5,300 × 2.1318

A = $11,298.7

The **difference **is given as,

D = $11,913.9 - $11,298.7

D = $615.2

After 9 **years**, Zachary has $615.2 **more **than Peyton in his account.

More about the **compound interest **link is given below.

#SPJ5

Answer:625

Step-by-step explanation:

12048.7006-11423.8842

624.8164

$625

Answer:$20250

Step-by-step explanation:

6.5% of 30000

6.5/100 x 30000

(6.5 x 30000)/100

195000/100=1950

First year depreciation 30000-1950=28050

Second year=28050-1950=26100

Third year=26100-1950=24150

Fourth year=24150-1950=22200

Fifth year=22200-1950=20250

**Answer:**

8 <b

**Step-by-step explanation:**

5 < b - 3

Add 3 to each side

5+3< b-3+3

8 <b

**Answer:**

8 < b

**Step-by-step explanation:**

1. Add 3 by both sides to eliminate the -3 on b - 3.

2. You get 8 < b.

The total number of **distance **the word fastest insect in 15 minutes **would fly **is 9 miles

from the question, we have the following parameters that can be used in our computation:

**Speed **= 36 miles per hour

**Time **= 15 minutes = 1/4 hour

The **distance **it would **fly** is calculated as

**Distance **= Speed * Time

Substitute the known values in the above **equation**, so, we have the following representation

Distance = 36 miles per hour * 1/4 hour

Evaluate

Distance = 9 miles

Hence, the number of **distance **it would **fly **is 9 miles

Read more about **speed** at

#SPJ3

The answer is 9.

Step explanation: 36x15=540, after that just break down your 60x. then, divide 60 ÷ 540, which it gives you equal 9x.

Step explanation: 36x15=540, after that just break down your 60x. then, divide 60 ÷ 540, which it gives you equal 9x.

here what i got

3

12

48

192

3

12

48

192

**Option D **is correct.

We have an expression that is used to calculate the **area of a square** - , where **s is the side** of the square.

We have to estimate the **value of the expression**

The **area** of a square is - Area = and the **perimeter** is - P = 4a.

In the question, we have to estimate the **value** of the expression .

**Let f(x) = **

The expression given to us is .

**Let f(s) = **

Compare **f(s) and f(x)**, you will get -

**s = 8x**

Hence, the expression represents the **area of square** with side **length of 8x.**

Hence,** Option D **is correct.

To solve more questions on **squares**, visit the link below -

#SPJ2

**Answer:**

option d

**Step-by-step explanation:**

please mark brainlist