# This is 5th grade work if you needed to know

Answer: To find volume multiply base times width times height.
The dimensions of the fridge is 36 x 35 x 70.
Multiply 36 x 35 to get 1260.
Multiply 1260 x 70 to get 88200.
The volume of the fridge is: 88,200 cubic inches.
Hope this helps!

88,200 cubeic in.

88,200 = volume

Step-by-step explanation:

## Related Questions

Word form of 53,200.4

The word form of 53,200.4 would be fifty-three thousand, two hundred and four tenths.

Now remember, to say a number in a decimal in word form, you must remember the names for each placement.

.1 the one would be in the tenths

.01 the one would be in the hundredths; and

.001 the one would be in the thousandths.

fifty three thousand two hundred and four

A box containing 3 small bags of flour weighs 950 grams. Each bag of flour weighs 300 grams. How much does the empty box weighs?

If the box containing the 3 bags of flour weighs 950 grams, you should subtract 900 to 950.
Why?
Because each bag weighs 300 grams.
There are 3 bags.
300 * 3 = 900
When you subtract, you get 50.
This means the box weighs 50 grams.
Hope this helped you out.

What is the best approximation for the circumfrence of a circle with a diamiter of 400 inches​

A swimming pool  20 m long and 10 m wide is surrounded by a deck of uniform width. The total area of the swimming pool and the deck is 704 m^2. Find the width of the deck.

Let x = width of the deck.
Therefore total area of pool :
(10+2x)m*(20+2x)m = 704 m^2
( 200 + 20x + 40x + 4x^2 ) m^2 = 704 m^2
(200 + 60x + 4x^2)   = 704
4x^2 + 60x = 704-200
4x^2 + 60x = 504
4x^2 + 60x - 504 = 0
4(x^2 + 15x - 126) = 0
(x+21) * (x-6) = 0
Therefore x, the deck's width is 6m (it can't be -21 as width is measured as a positive value)
Kindly press the Thank You button and indicate this as best answer if it answers your question correctly. Thanks.

Which is larger 4/6 or 6/7

4 / 6 = 28 / 42 ;
6 / 7 = 36 / 42 ;
But, 36 > 28 ;
36 / 42 > 28 / 42 ;
6 / 7 > 4 / 6 ;
6 / 7 is larger than 4 / 6 ;
4/6 and 6/7 can be compared using a common denominator. I use 42. In order to get from 6 to 42, I need to mutiply by 7. 4 x 7= 28. So 4/6=28/42. 7 x 6=42. 6 x 6= 36. 36/42 > 28/42, DEFINITELY!!!!!

√96 > 8
True or false
√15 < π
True or false