Answer:
d. because when you multiply you move your numbers to the left and 1000 has 3 zeros meaning you will move your answer 3 times to the left .

hope you understand

good luck with your homework

hope you understand

good luck with your homework

Answer:
The answer would be a.

If you divide 6.73 by 10^3(or 1000) you would get 0.00673.

Hope this works! :)

If you divide 6.73 by 10^3(or 1000) you would get 0.00673.

Hope this works! :)

What is the value of the expression ? expression is 1/5-5A.Negative Exponents B.Negative Exponents C.25D.3125I NEED ADDITIONAL ANSWERS ASAP

I need help NOW!!!!!! Thanks!DParallelograBase (units) Height (units) Area (units)mA46A-24B53A-15C СDAnyParallelogrambhA= bh

A plant is 20 inches tall. If the plant grows 2h inches each week for the next 4 weeks, and h inches for each of the 2 weeks after that, which expression shows the height of the plant in inches after 6 weeks

What is the answer to 739 times 92

What is the ratio that is equivalent to 2:3

I need help NOW!!!!!! Thanks!DParallelograBase (units) Height (units) Area (units)mA46A-24B53A-15C СDAnyParallelogrambhA= bh

A plant is 20 inches tall. If the plant grows 2h inches each week for the next 4 weeks, and h inches for each of the 2 weeks after that, which expression shows the height of the plant in inches after 6 weeks

What is the answer to 739 times 92

What is the ratio that is equivalent to 2:3

.36 or 36%

9/25=.36

.36x100=36%

9/25=.36

.36x100=36%

0.36 is the decimal and 36% is the percentage.

2/4=8/16

this is the answer because 2×4=8 and 4×4=16 which is 8/16 this is a example

this is the answer because 2×4=8 and 4×4=16 which is 8/16 this is a example

Maria jumped 10 feet more than Jason 108-98. :)

**Answer:**

Area of the bookmar = 68.56 sq.cm.

**Step-by-step explanation:**

It is given that the diameter of each circle is the width of the rectangle.

Therefore, each radius = = 2 cm.

Area of the 2 semi circles = 2 × 0.5 × 3.14 ×

= 4 × 3.14

= 12.56 sq.cm.

Now, area of the rectangle = length × width

= 14 × 4

= 56 sq.cm

Area of the bookmark = Area of the rectangular part + 2 × (area of the semicircular part)

= 56 + 12.56

= 68.56 sq.cm.

Ok if he paid.

59.50-30.00=29.50

so he paid 29.50 dollars more

29.50/0.25=118

so he texted 118 times

59.50-30.00=29.50

so he paid 29.50 dollars more

29.50/0.25=118

so he texted 118 times

.25x + 30 = 59.50 is the equation.

now subtract 30 from each side leaving you with:

.25x = 29.50

now divide by .25 on each side.

x = 118

You sent 118 text messages.

now subtract 30 from each side leaving you with:

.25x = 29.50

now divide by .25 on each side.

x = 118

You sent 118 text messages.

Which of these is the best estimate for the number of beads in the 500 gram bag?

a.100

b. 250

c.1000

d. 2500

your answer is c.1000 beads

think about it like this how many times can .48 go into 500...1041.67 times

or you can think of it like this how many .48g beads do i need to reach 500g

then you simply do some division

remember be careful to put the decimal point when dividing!! hope this helps :)

think about it like this how many times can .48 go into 500...1041.67 times

or you can think of it like this how many .48g beads do i need to reach 500g

then you simply do some division

remember be careful to put the decimal point when dividing!! hope this helps :)