Mr. Ruiz drove 205 miles in 5 hours on Saturday and 180 miles in 4 hours on Sunday. What was his average speed, in miles per hour, for the two days

Answers

Answer 1
Answer:

Answer:

In miles per hour was 34 mph

Step-by-step explanation:

205/5 = 41

180/4 = 27

to find the average you add both speeds then divide by how many there are.

41 + 27 = 68

68/2 = 34


Related Questions

Camden is making accessories for the soccer team. He uses 513.72 inches of fabric on headbands for 34 players and 2 coaches. He also uses 299.54 inches of fabric on wristbands for just the players. How much fabric was used on a headband and wristband for each player?
What is the circumference of circle p? Express your answer in terms of pi.
Tanya enters a raffle at the local fair, and is wondering what her chances of winning are. If her probability of winning can be modeled by a beta distribution with α = 5 and β = 2, what is the probability that she has at most a 10% chance of winning?
Sum of series 1 +1/3 +1/3².... is?​
Write a function rule for the problem​

The metal day fair has a recycling center that will a pay 10% early fee on the amount collected plus $2.75 for each metal collected to be recycled .If Isa brings 12.5 kilograms of metal to be recycled which is the closet amount of money she will receive.

Answers

Answer:

$37.8125

Step-by-step explanation:

$2.75 x 12.5 = 34.375

34.375 x 10% = 3.4375

$34.375 + 3.4375 = 37.8125

Help ! please :D
i only have about 15 min >

Answers

Answer:

  1. First option
  2. Third option
  3. Last option

I hope this helps!

Abigail has $400 in her savings account. She wants to keep at least $160 in the account.She withdraws $40 each week for food. Write and solve an inequality to show how many
weeks she can make withdrawals from her account.

Answers

Answer:

400-40x x=6

Step-by-step explanation:

400 in total. minus 40 each week (x)

40 × 6= 240

400-240=160

Which will result in a difference of squares? (–7x + 4)(–7x + 4) (–7x + 4)(4 – 7x) (–7x + 4)(–7x – 4) (–7x + 4)(7x – 4)

Answers


You can simply expand each product and see whether it gives you a difference of squares.


•  \mathsf{(-7x+4)\cdot (-7x+4)}

That's actually  \mathsf{(-7x+4)^2:}

     \mathsf{(-7x+4)^2}\n\n \mathsf{=(-7x+4)\cdot (-7x+4)}\n\n \mathsf{=(-7x+4)\cdot (-7x)+(-7x+4)\cdot 4}\n\n \mathsf{=49x^2-28x-28x+16}

     \mathsf{=49x^2-56x+16}        

which is not a difference of squares.

————

•  \mathsf{(-7x+4)\cdot (4-7x)}

     \mathsf{=(-7x+4)\cdot 4-(-7x+4)\cdot 7x}\n\n \mathsf{=-28x+16-(-49x^2+28x)}\n\n \mathsf{=-28x+16+49x^2-28x}

     \mathsf{=49x^2-56x+16}        ✖

which is not a difference of squares.

—————

•  \mathsf{(-7x+4)\cdot (-7x-4)}

     \mathsf{=(-7x+4)\cdot (-7x)-(-7x+4)\cdot 4}\n\n \mathsf{=49x^2-28x-(-28x+16)}\n\n \mathsf{=49x^2-\diagup\!\!\!\!\! 28x+\diagup\!\!\!\!\! 28x-16}\n\n \mathsf{=49x^2-16}

     \mathsf{=(7x)^2-4^2}        

That is a difference of two squares.

————

•  \mathsf{(-7x+4)\cdot (7x-4)}

     \mathsf{=(-7x+4)\cdot 7x-(-7x+4)\cdot 4)}\n\n \mathsf{=-49x^2+28x-(-28x+16)}\n\n \mathsf{=-49x^2+28x+28x-16}

     \mathsf{=-49x^2+56x-16}        

which is not a difference of squares.

—————

Only the  third option  will result in a difference of squares.


Answer:  (− 7x + 4) · (− 7x − 4).


I hope this helps. =)

Answer:

The expression which will result in difference of two squares is:

(–7x + 4)·(–7x – 4)

Step-by-step explanation:

We know that the formula of the type:

(a-b).(a+b)=a^2-b^2

i.e. it is a difference of two square quantities. (a^2 and b^2)

Hence the option which satisfies the following expression is:

(-7x + 4)·(-7x-4)

since,

here a=-7x and b=4 and

(-7x+4).(-7x-4)=(-7x)^2-(4)^2=(7x)^2-4^2

so the expression is a difference of two square quantities:

(7x)^2 and 4^2

Hence, the correct answer is:

(-7x + 4)·(-7x-4)

A store charges 6% GCT on all sales. What is the total cost of a shirt marked at $30? *2 points
Your answer

Answers

Answer:

$12

Step-by-step explanation:

I hope this helps. Have a great day!

Answer:

$31.80

Step-by-step explanation:

first convert 6% into a decimal which is 0.06. then multiply 30 by 0.06 to get 6% of 30 which is 1.80. then add 1.80 to 30 to get your final cost of 31.80

30*0.06=1.80

30+1.80=31.80

final cost: $31.80

Hope this helps!

You flip a fair coin 10,000 times. Approximate the probability thatthe difference between the number of heads and the number of tails is at most 100.

Answers

Answer:

E[X] = (np) (p+(1-p))^(n-1)

With n =10,000 and p=0.50 we get

E[X]= (10,000*0.50) (0.50+(1–0.50))^(10,000–1)

E[X] = 5,000(1)

So assuming the coin is fair (p=50%), then we can expect to get heads 5,000 times when the coin is tossed 10,000 times.

Step-by-step explanation: