# Find the size of angle x.

111°

Step-by-step explanation:

By exterior angle theorem:

x = 111

Step-by-step explanation:

180- 82 -29 is 69 and 180-69 is x which x is equal to 111

## Related Questions

Can anyone transform a vertex form equation into a standard form?y= -0.3(x-0)^2+3

If you can show work.

the standard form of a quadratic is :  y = ax² + bx + c : (a ≠ 0 )

note that (x - 0 )² = x²

distributing by - 0.3 gives

y= - 0.3x² + 3 ← in standard form

with a = - 0.3, b = 0 and c = 3

35 points plz helpEvaluate −4(14)6x for x=13.

Enter your answer as a fraction in simplest form in the box.

-15228

Step-by-step explanation:

Given the expression :

-4(14)6x for X = 13

To evaluate ; simply substitute 13 for X in the equation :

-14(14)6(13)

-14 * 14 * 6 * 13 = - 15228

Which value of x is in the solution set of the inequality -2(x-5)<4

The value of X would be: x > 3

I enter the garden. There are 34 people. You hug 30. How many people are in the garden.

There are 34 people in the garden prior to the time I joined them.

So when I entered the garden, the total number of people in the garden will be:

• 34 + 1 = 35 people

Let assume, you as the reader was part of the people in the garden and you hugged 30 people. That doesn't add up or increase the number of people in the garden.

At the end of the day, the number of people you did not hug is:

35 - 30 - 1(you)

= 35 - 31

= 4 people

Therefore, we can conclude that there are 35 peoplepresent in the garden.

brainly.com/question/2610134?referrer=searchResults

34

Step-by-step explanation:

jack spends 15 of his pocket money on sweets and 35% on magazines. he saves the rest.Work out how much he spends each week

Jack spends 15% on sweets each week and 35% on magazines. His total spendings(15%+35%=50%)equals 50%.Savings is 100% - 50%= 50%.So, if jack gets \$100 each week, he spends \$15 on sweets, \$35 on magazines, and \$50 goes towards savings. Hope this helps!

Jack spends \$50 each week.

### Explanation:

To calculate how much Jack spends each week, we need to find the amount he spends on sweets and magazines and subtract it from his pocket money. First, we calculate the amount Jack spends on magazines. Let's assume his pocket money is \$100:

1. Amount spent on sweets = 15% of \$100 = \$15
2. Amount spent on magazines = 35% of \$100 = \$35

To find the amount Jack saves, we subtract the amount spent on sweets and magazines from his pocket money:

Total spent on sweets and magazines = \$15 + \$35 = \$50

Amount saved each week = Pocket money - Total spent on sweets and magazines = \$100 - \$50 = \$50

Therefore, Jack saves \$50 each week.