70 = 10 + 12r solve each equation

Answers

Answer 1
Answer:

Answer:

r = 5

Step-by-step explanation:

70 = 10 + 12 r

-10    -10

____________

60 = 12r

/12     /12

_______

5 = r

Answer 2
Answer:

Answer:

5

Step-by-step explanation:

70-10=60

60=12r

60/12=5

r=5


Related Questions

Tara is graphing the equation 4x + 2y = 10. Which of these shows the correct equation in slope-intercept form, slope, and y-intercept?
The base of a triangle is 3 inches more than 2 times the height.If the area is 7 square inches, find the base and the height. ​
Helppp whats number 1 A B and C?!
In a certain online dating service, participants are given a 4-statement survey to determine their compatibility with other participants. Based on the questionnaire, each participant is notified if they are compatible with another participant. Each question is multiple choice with the possible responses of "Agree" or "Disagree," and these are assigned the numbers 1 or −1, respectively. Participant’s responses to the survey are encoded as a vector in R4, where coordinates correspond to their answers to each question. Here are the questions:
The two triangles shown are similar. Find the value ofab2.11.4

A tree has a height of 9 2/3 feet. What is the height of the tree after it grows 1 1/4 feet?8 1/7 feet
8 5/12 feet
10 3/7 feet
10 11/12 feet

Answers

Answer: 10 11/12 feets

Step-by-step explanation:

The tree has a height of 9 2/3 feet. We will be converting the mixed fraction to improper fraction, it becomes 29/3 feet's. So the tree has a height of 29/3 feets.

The tree grows an additional 1 1/4 feet. We would be converting it from mixed fraction to improper fraction. It becomes 5/4

To determine the new height of the tree, we would add the previous height + the growth in height of the tree. It becomes 29/3 + 5/4 = 131/12

We would convert from improper fraction to mixed fraction. It becomes

10 11/12 feets

Determine the area of a cone that its volume is 238 cubic centimeters and the height is 74 centimeters.

Answers

Answer:

1.75 cm

Step-by-step explanation:

The volume of a cone is 238  with height 74. To find the radius, substitute and solve for r.

[tex]V= (1)/(3)\pi r^2 h\n 238= (1)/(3) \pi (r^2)(74) \n 238*3= \pi (r^2)(74)\n (714)/(74\pi) = r^2\n\sqrt{(714)/(232.36) } =r\n 1.75=r[/tex].

Angela can swim 480 meters in 40 minutes. What units are used to determine Angela's rate?

Answers

Answer:

Meters Per Minute (12 meters per minute)

Step-by-step explanation:

480/40 = 12

jack spends 15 of his pocket money on sweets and 35% on magazines. he saves the rest.Work out how much he spends each week

Answers

Jack spends 15% on sweets each week and 35% on magazines. His total spendings(15%+35%=50%)equals 50%.Savings is 100% - 50%= 50%.So, if jack gets $100 each week, he spends $15 on sweets, $35 on magazines, and $50 goes towards savings. Hope this helps!

Final answer:

Jack spends $50 each week.

Explanation:

To calculate how much Jack spends each week, we need to find the amount he spends on sweets and magazines and subtract it from his pocket money. First, we calculate the amount Jack spends on magazines. Let's assume his pocket money is $100:

  1. Amount spent on sweets = 15% of $100 = $15
  2. Amount spent on magazines = 35% of $100 = $35

To find the amount Jack saves, we subtract the amount spent on sweets and magazines from his pocket money:

Total spent on sweets and magazines = $15 + $35 = $50

Amount saved each week = Pocket money - Total spent on sweets and magazines = $100 - $50 = $50

Therefore, Jack saves $50 each week.

Learn more about Jack's weekly spending here:

brainly.com/question/32898016

#SPJ11

Ik desperate please help the question is: how many times more people will there be in the town after 15 years than after 10 years??? I need help ASAP!??!?!?!?!? 20 points?!?!?!!
pleaseeeee​

Answers

Answer:

good point I don't know that either

Beverly has a backyard that is square. One of the sides is 10 feet long. What is the area of her back yard?

Answers

Answer:

100 ft sq.

Step-by-step explanation:

A square means all sides are equal.

Area = bxh

10 ft x 10 ft = 100 ft sq.

Answer:

The area is 100 ft^2

Step-by-step explanation:

A square has 4 equal sides so if one side is ten then all of the sides are 10