Please show your work, thank you.

Answer:
Answer: x=24

x=-6*-4=24

x=-6*-4=24

Colin’s piano lesson is 45 minutes, or 3/4 of an hour, long. If he practices 6 different songs and spends an equal amount of time on each song, what fraction of an hour does he spend practicing each song?

A family uses 15 gallons of milk every 3 weeks. At that rate, about how many gallons of milk will they need to purchase in a year’s time?Give your answer as a whole number.ONLY ANSWER IF YOU KNOW THE ANSWER

7th grade mathThe sales tax on an item is 6.5%. The total cost of the item is the price, p, plus the tax. Which expression represents the total cost? A. 0.935p B. p + 1.065p C. 1.065p D. p + 6.5p

Determine the volume of this object 1) 113 mm2) 226.1 mm3) 339.1 mm4) 450 mm

-7x = -28solving one step equations show your work

A family uses 15 gallons of milk every 3 weeks. At that rate, about how many gallons of milk will they need to purchase in a year’s time?Give your answer as a whole number.ONLY ANSWER IF YOU KNOW THE ANSWER

7th grade mathThe sales tax on an item is 6.5%. The total cost of the item is the price, p, plus the tax. Which expression represents the total cost? A. 0.935p B. p + 1.065p C. 1.065p D. p + 6.5p

Determine the volume of this object 1) 113 mm2) 226.1 mm3) 339.1 mm4) 450 mm

-7x = -28solving one step equations show your work

**Answer:**

C) 8

**Step-by-step explanation:**

41 + 6x + 1 = 90° because this is a right angle

42 + 6x = 90 subtract 42 from both sides

6x = 48 divide both sides by 6

x = 8

**Answer:**

the answer should be c

**Step-by-step explanation:**

180-90=90

90-41=49

49-1=48

48:6=8

x=8

Answer: 50 grams

Step-by-step explanation:

11=0.22 a

A =50

**Answer:**

**Step-by-step explanation:**

We need to evaluate

(5+6i)(5+6i) = (25 + 36i² + 60i) = (25 - 36 + 60i) = -11 + 60i

=

Now we **rationalize the denominator**.

Now, multiplying both the numerator and denominator by (6-i)

=

Formula used:

**(a+b)² = a² + b² + 2ab**

**i² = -1**

We do as follows:

let x = amount of 45% solution

y = amount of 30% solution

overall balance => x + y = 450

acid balance => .45x + .30y = .40(450)

Solving simultaneously, we will have:

x = 300 mL

y = 150 mL

This is assuming that partial molar properties does not affect the volume greatly. Hope this answers the question. Have a nice day.

let x = amount of 45% solution

y = amount of 30% solution

overall balance => x + y = 450

acid balance => .45x + .30y = .40(450)

Solving simultaneously, we will have:

x = 300 mL

y = 150 mL

This is assuming that partial molar properties does not affect the volume greatly. Hope this answers the question. Have a nice day.

**Answer:**

The minimum sample size needed is . If n is a decimal number, it is rounded up to the next integer. is the standard deviation of the population.

**Step-by-step explanation:**

We have that to **find **our level, that is the subtraction of 1 by the confidence interval divided by 2. So:

**Now**, we have to find z in the Z-table as such z has a p-value of .

That is z with a pvalue of , so Z = 1.645.

**Now, find the margin of error M as such**

In which is the standard deviation of the population and n is the size of the sample.

**How large a sample must she select if she desires to be 90% confident that her estimate is within 4 ounces of the true mean?**

A sample of n is needed, and n is found when M = 4. So

The minimum sample size needed is . If n is a decimal number, it is rounded up to the next integer. is the standard deviation of the population.

y^3 - 5y^2 - 17y + 21

HINT: one of the factors is (y-1)

**Answer:**

Answer:

7,300 meters

Step-by-step explanation:

7.3×1000 = 7300

**Step-by-step explanation:**