What is the least common multiple of 12, 20, and 18?

Answers

Answer 1
Answer: The answer is 180.
12 times 15 equals 180
18 times 10 equals 180
20 times 9 equals 180
Answer 2
Answer:

Answer: 180

Step-by-step explanation:


Related Questions

Earl runs 10 meters in 10 seconds . how many meters does earl run per second
In 1995, Hazel was 25 years older than her son Gary. In 2022, Hazel's age will be 150% of Gary's age. How old were they in 1995?
What is the number 4,305,012 in expanded form
Which is bigger 2/3 or 7/8??
PLEASE HELP I GIVE THANKS

Factor completely: x^4 – 16 A. (x2 + 2)3(x – 2) B. (x2 + 4)(x + 2)(x – 2) C. (x2 + 4)(x2 – 4) D. (x + 4)(x – 4)

Answers

x^4 - 16 = 
(x^2 + 4)(x^2 -4) = 
B. (x^2 + 4)(x + 2)(x -2) 

FIRST ANSWER GETS BRAINLIESTRichard simplified an expression in three steps, as shown: x to the power of negative 4 multiplied by y to the power of 2, over y multiplied by x to the power of 2 multiplied by x to the power of 2 multiplied by y to the power of negative 4, the whole to the power of 3 equals x to the power of negative 12 multiplied by y to the power of 6, over y to the power of 3 multiplied by x to the power of 6 multiplied by x to the power of 6 multiplied by y to the power of negative 12 equals x to the power of negative 12 multiplied by y to the power of 6, over y to the power of negative 36 multiplied by x to the power of 36. Which is the first incorrect step and why?

Step 1, all the exponents are multiplied by 3

Step 2, the exponents in the denominator are multiplied

Step 3, the exponents of the same base are subtracted during division

Step 3, the exponents of the same base are added during division

Answers

Answer:

Step 3, the exponents of the same base are added during division

Step-by-step explanation:


Help me please!!!!!!!!!!!

Answers

ratio and portion

taggednow to tagged later comparison


assuming the tagged onws aer in ratio

25-16=9
9/25=0.36=36%

I would assume that the eagle population dropped 36%

What is 46.273 rounded to the nearest whole number

Answers

Answer:

46

Step-by-step explanation:

We notice that the digit in the tenth's position is the number 2. This is less than the number 5, hence we have to round this number 2 down to zero, which results in the entire number being 46.

46 would be the answer but if you want more detail what are you rounding it off to, the tens?                                                                    

Female giraffes reach a height of 4.3 meters, and males reach a height of 5.5 meters. Kendra created a bar diagram and wrote an equation to find the difference in the heights. bar diagram d - 5.5 = 4.3 Write about the errors made by Kendra

Answers

Answer:

The numbers are in the wrong places in the diagram. 5.5m should be in the top bar diagram and 4.3 in the bottom. One equation could be 4.3 + d = 5.5.

Step-by-step explanation:

Sample response from Edgunity! Hope this helps, good luck on your assignment :)

Answer:

The purpose of the the bar diagram is to show the difference between the heights of female and male giraffes, in other words, the bar diagram needs to be able to show how much one value is more or less than the other value.

The height of the males can reach 5.5 meters, and the females' height will only reach 4.3 meters, therefore, we can see that the height of the males are larger than the height of the females, so the equation to find the difference in the heights should be: 5.5 - d = 4.3 (or any other way around).

From that, we know that the height of the males is d meters more than the height of females or the height of the females is d meters less than the height of the males.

*hope this help you

Marco's painting has an area of 320 square inches. If the width of the painting is 16 inches, what is the length of the length of the painted?

Answers

If you would like to know what is the length of the painting, you can calculate this using the following steps:

an area = width * length
320 = 16 * length
length = 320 / 16
length = 20 inches

The correct result would be 20 inches.
Area = length * width320 = l * 16320/16 16/16320/16 = 20Length = 20 inches