equation:

6x = -78

Answer:

**Answer:**

**Step-by-step explanation:**

6x= -78 you just solve it algabraicly

6x= -78

/6x /6x

x= -13

Answer:

**Answer:**

x = 13

**Step-by-step explanation:**

Divide both sides of the equation by the same term

6x/6 =78/6

Simplify

Cancel terms that are in both the numerator and denominator

6x/6=78/6

x=78/6

Divide

x=78/6

x=13

Hope this helps!

According to a recent report, 60% of U.S. college graduates cannot find a full time job in their chosen profession. Assume 57% of the college graduates who cannot find a job are female and that 18% of the college graduates who can find a job are female. Given a male college graduate, find the probability he can find a full time job in his chosen profession? (See exercise 58 on page 220 of your textbook for a similar problem.)

The table shows the distances and times that four people ran. Without making any calculations, who ran the fastest?

Houston Elementary School is selecting students to be in the winter festival show. There are 4 roles left but there are 12 students interested in the roles. How many combinations of the twelve students can be chosen for the four remaining roles? A. 505 B. 495 C. 48 D. 16

35 x 2/7 14, 5, 7, 10,

Find the equation of a line passing through the point (-4,1) and perpendicular to theline 3y = 12x - 9.

The table shows the distances and times that four people ran. Without making any calculations, who ran the fastest?

Houston Elementary School is selecting students to be in the winter festival show. There are 4 roles left but there are 12 students interested in the roles. How many combinations of the twelve students can be chosen for the four remaining roles? A. 505 B. 495 C. 48 D. 16

35 x 2/7 14, 5, 7, 10,

Find the equation of a line passing through the point (-4,1) and perpendicular to theline 3y = 12x - 9.

The number of **snow****days** of District 241 are 4.

Statistics is the discipline that concerns the collection, **organization**, analysis, interpretation, and presentation of data.

We have to find the number of **snow****days** of District 241

School District District201 District211 District221 District231 District 241

Number of 4 8 3 6 ?

snow days

**Mean** of snow days is 5.

Mean =Sum of observations/Number of **observations**

5=4+8+3+6+x/5

25=21+x

**Subtract** 21 from both sides

x=4

Hence, the **number** of snow days of District 241 are 4.

To learn more on **Statistics** click:

#SPJ3

**Answer:**

DIstrict 241 had __4 snow days. __

**Step-by-step explanation:**

5 * 5 = 25

Add the ones you know

4 + 8 + 3 + 6 = 21

Then

25 - 21 = 4

So District 241 had 4 snow days.

I know this answer is 100% correct. I answered it correctly. This problem wasn't that hard. Let me know if you need help with anything else.

........

**Answer:**

14h+15

**Step-by-step explanation:**

(7h + 7) + (7h + 8)

First simplify

Eliminate redundant parentheses

(7h+7)

7h+7+7h+8

Add the numbers

7h+(7)+7h+(8) . 7+8=15

7h+15+7h

Combine like terms

(7h)+15+(7h) (7h)+(7h)=14h

14h+15

The answer would be 14h+15

**Answer:**

20

**Step-by-step explanation:**

b = a^2/4 +4

Let a =8

b = 8^2 /4 +4

= 64/4 +4

= 16 +4

= 20

**Answer:**

b = 20 when a = 8.

**Step-by-step explanation:**

For this problem, we will simply plug the value of a=8 into the given equation for b, to find the value of b.

b = [ (a)^2 / 4 ] + 4

b = [ (8)^2 / 4 ] + 4

b = [ 64 / 4 ] + 4

b = [ 16 ] + 4

b = 20

Hence, when the value of a=8, then the value of b=20.

Cheers.

if ur a u r so good but bot a good

**Answer:**

564 ft²

**Step-by-step explanation:**

To account for the extra space between units, we can add 2" to every unit dimension and every box dimension to figure the number of units per box.

Doing that, we find the storage box dimensions (for calculating contents) to be ...

3 ft 2 in × 4 ft 2 in × 2 ft 2 in = 38 in × 50 in × 26 in

and the unit dimensions to be ...

(4+2)" = 6" × (6+2)" = 8" × (2+2)" = 4"

A spreadsheet can help with the arithmetic to figure how many units will fit in the box in the different ways they can be arranged. (See attached)

When we say the "packing" is "462", we mean the 4" (first) dimension of the unit is aligned with the 3' (first) dimension of the storage box; the 6" (second) dimension of the unit is aligned with the 4' (second) dimension of the storage box; and the 2" (third) dimension of the unit is aligned with the 2' (third) dimension of the storage box. The "packing" numbers identify the unit dimensions, and their order identifies the corresponding dimension of the storage box.

We can see that three of the four allowed packings result in 216 units being stored in a storage box.

If storage boxes are stacked 4 deep in a 9' space, the 2' dimension must be the vertical dimension, and the floor area of each stack of 4 boxes is 3' × 4' = 12 ft². There are 216×4 = 864 units stored in each 12 ft² area.

If we assume that 2 weeks of production are 80 hours of production, then we need to store 80×500 = 40,000 units. At 864 units per 12 ft² of floor space, we need ceiling(40,000/864) = 47 spaces on the floor for storage boxes. That is ...

47 × 12 ft² = **564 ft²**

of warehouse floor space required for storage.

_____

The second attachment shows the top view and side view of units packed in a storage box.

sin 64 = cos x

cos x = 0.899

cos x = 0.899