1. What kind of information does a researcher need to reference? Please give at least 2 specific examples.

Answers

Answer 1
Answer:

Answer:

You must cite a reference when you: Discuss, summarize, or paraphrase the ideas of an author. Provide a direct quotation. Use statistical or other data.

Explanation:

hope this helped!


Related Questions

For what purpose does the author mention in names of various Grimm works in the excerpt select three answers
Write a letter to yoursistertellingher about your favourSubject​
Learning Task 4:Identify the missing words to complete the analogies.Bird ElyFish : SwimAnt : six legsSpido. Eignt legsZebra - Mammalssnake: ReptileMilk: CerealBread: sandwichWater LiquidRock : SolidPermit AllowProhibit: arbidAstronomeri TelescopeDoctor: stethos opeClock Time:Thermometer : TemperatureTeam players:Crowd:philippines: AsiaItaly Europewhed BikeAnchor: shipGigantic: hugeRed: appleViolet : Reckless. GrapesLazy:?Careful: RecklessViolata : ImprisonmentReward:?To be blessedFaith: To be:?joy:?courage. Broverywisdom :IgnoranceOptimism : PessimismRain FloodWar :?Manila, PhilippinesBeijing: Chinasmall : Tiny​
Need help on comparing and contrasting myths and cultures will mark brainliest
Is there a sentence fragment?When scientſsts sequenced the DNA of domestic cats, they made a startling discovery. Aremarkable similarity between the genomes of house cats and those of their felinerelatives in the wild.

What process or processes are shown by letter B?

Answers

Answer:

Heat and pressure

Explanation:

When Sedimentary rocks are buried deep beneath the Earth's surface, great pressure and tremendous heat change these rocks into new rocks containing different minerals. These are Metamorphic rocks.

SETTING A PURPOSE In The Tempest, Prospero, who has learned to cast spells from a book of magic, rules over a
mystical island. As you read, think about what Prospero plans
to do with his power and what that means for his character

Answers

Answer:

Perhaps he wants to take over the world? That would result in his character being a bit more...greedy and selfish at the end.

Explanation:

If he where to have too much power he would become a bad ruler, because money doesn’t buy happiness.

but Oreos does.

Please help me!!!Select the correct answer.
Which statement best defines the topic in a passage?
А.It is the subject that is covered in the passage.

B.It is the information that develops the passage.

C.It is the evidence of the author's opinion on the passage.

D. It is the reason an author is writing a passage.

Answers

А.It is the subject that is covered in the passage.

A topic of a passage is usually its main theme and is covered in the passage.

What is an example of a belief related to gender that you think is deeply ingrained in society

Answers

Answer:

"women cannot drive"

Explanation:

although cars are a relatively new invention, I feel this belief is deeply ingrained into society and lead to stereotypes that discourage women from driving or taking up hobbies/careers related to driving such as being professional racers.

Identify the sentence that includes a collective noun.O After the game, the fans crowded onto the field to celebrate the victory.
O Even as a child, John liked to spend time with singers and musicians.
O Frequent flyers know many time-saving tricks.
O When John joined the orchestra, it soon became a major part of his life.

Answers

Final answer:

The sentence that includes a collective noun is 'After the game, the fans crowded onto the field to celebrate the victory.'


Explanation:

The sentence that includes a collective noun is 'After the game, the fans crowded onto the field to celebrate the victory.' A collective noun refers to a group of people or things. In this case, 'fans' is the collective noun, representing a group of people. Other examples of collective nouns include 'team,' 'class,' and 'committee.'


Learn more about Collective Nouns here:

brainly.com/question/18252163


If an author with the above credentials wrote an article titled "Conducting Primary Research," would you consider it acredible source?
Yes, the author has studied and published within the topic.
Yes, the author has a PhD.
No, the author did not get a degree in research.
No, the author does not have research background.​

Answers

Answer:

A

Explanation:

Final answer:

An author with a PhD and relevant publications can be considered a credible source, but additional factors like the evidence they present and the reputation of their publication should also be evaluated.

Explanation:

In evaluating a source's credibility, several factors should be considered, including the author's credentials, their expertise, their evidence, and the quality of the publication. If an author has a PhD and has published on the topic, then they are likely a credible source. However, it's also important to assess the publication in which the article appeared and the type of evidence the author uses to support their arguments. One should not dismiss the author's credibility solely based on their degree specialty as long as they show expertise and a good understanding of conducting primary research in their work.

Learn more about credible source

brainly.com/question/31995815

#SPJ2