It takes andre 4 minutes to swim 5 laps. At this rate heswims how many laps per minute.

Answers

Answer 1
Answer:

Answer: It takes him 1 minute and 25 seconds

Step-by-step explanation:

5 divided 4

4 times 1 = 4

5-4=1

put the decimal and make 1=10                           Ans.: 1.25

4 times 2 = 8

10-8=2

put the 0 = 20

4 times 5 =20

20-20=100


Related Questions

A manufactured lot of buggy whips has 20 items, of which 5 are defective. A random sample of 5 items is chosen to be inspected. Find the probability that the sample contains exactly one defective item
The LCD for 4/8 and 5/12 is _____.
How much kinetic energy does a 4 kg cats have while at 9 m/s​
Please Help Me Thanks!​
The following dot plot shows the number of cavities each of Dr. Vance's 63 patients had last month. Each dot represents a different patient. Which of the following is a typical number of cavities one patient had?

observe as seguintes situações e sua representação em linguagem matematica dois numeros x e y são tais 2x y=6 x-y=3

Answers

Answer:

The value of x any y are "-5.29 and 0.79" and "3.79 and -2.29"

Step-by-step explanation:

Given values:

2xy =6.....(a)\n\nx-y= 3.....(b)\n\n

After solve equation (a) we get

\ equation: \n\n2xy= 6\n\nxy =(6)/(2) \n\nxy = 3.....(x)\n\n

After solve equation (b) we get

\ equation: \n\nx-y =3\n\nx= 3+y....(x1)\n

put the value of x in to equation (x)

(3+y)y = 3\n

y^2+3y-3=0\n\n\ compare \ the \ value \ with \ ay^2+by+c=0\na= 1\nb=3\nc=-3\n\ Formula: \ny= (-b\pm√(b^2-4ac))/(2a)\ny= (-3\pm √(9+12))/(2)\ny= (-3\pm √(21))/(2)\n

The value of y is = -5.29 and 0.79, put the value of y in x1 equation so, we get: 3.79 and -2.29

What is the domain of the function f (x) = StartFraction x + 1 Over x squared minus 6 x + 8 EndFraction?

Answers

Answer:

D Edg

Step-by-step explanation:

all real numbers except 2 and 4

Answer: (-∞, 2)∪(2, 3]∪(4, ∞)

Step-by-step explanation:

Domain is the allowed x values in the function. The numerator, x + 1 will be defined for all numbers. But that fraction wont be, the minute that fractions denominator is equal to zero, your entire function becomes undefined.

So lets figure out what number will make this undefined. Then we'll know the functions domain is everywhere but that x value.

Make x^2 - 6x + 8 = 0

What two numbers multiply to equal +8 but add to equal -6? Thats -4 and -2.

(x - 4)(x - 2) = 0 This means the function is undefined when x equals 4 and 2

(-∞, 2)∪(2, 3]∪(4, ∞)

(2x - y + 3) (2x - y - 3)using identities ​

Answers

Step-by-step explanation:

(2x-y+3)(2x-y-3)=

4x²-2xy-6x-2xy+y²+3y+6x-3y-9=

4x²-4xy+y²-9=

(2x-y)²-9

8. Willow earns $10 per hour working part-time at a diner. Write and solve an inequality to determinethe number of hours, h, Willow must work in a week in order to earn more than $200. Then interpret
the solution.
Willow must work
hours this week.

Answers

Multiply the number of hours worked (h) by earnings per hour $10 to get

10h

This needs to be more than ( Greater than) 200

Now you have 10h > 200

Solve for h by dividing both sides by 10:

h >20

This means she needs to work more than 20 hours this week.

Answer:

10h=200

h=20

Step-by-step explanation:

10h=200

10h/10=200/10

h=20

A painter can finish painting a house in 3 hour

Answers

Answer:

cool

Step-by-step explanation:

A train travels 45 feet in 1/10 if a second. How far will it travel in 3.5 seconds

Answers

The distance covered by the train in 3.5 seconds will be 1575 feet.

What is speed?

The distance covered by the particle or the body in an hour is called speed. It is a scalar quantity. It is the ratio of distance to time.

We know that the speed formula

Speed = Distance/Time

A train travels 45 feet in 1/10 in a second.

Then the speed will be

Speed = 45 / (1/10)

Speed = 45 x 10

Speed = 450 feet per second

The distance covered by the train in 3.5 seconds will be

Distance = 450 x 3.5

Distance = 1575 feet

More about the speed link is given below.

brainly.com/question/7359669

#SPJ2

Answer:

1575 ft

Step-by-step explanation:

Convert 1/10 to decimal to make the math simpler.

1/10 = 0.1

Divide 3.5 by 0.1.

3.5/0.1 = 35

Multiply 35 by 45.

35 × 45 = 1575

The train will travel 1575 feet in 3.5 seconds.