# A sixth-grade class is painting a mural. To make a darker shade of orange, they use a ratio of 5 ounces of red paint to3 ounces of yellow paint. Use this ratio to consider the amount of yellow paint needed for each amount of red paintlisted in the table.PointRed Paint, x (ounces)Yellow Paint, y ounces)A5tsB15C20

Down Bellow

Step-by-step explanation:

A  5:3

B  15:9

C  20:?

*Not sure 4 20:

## Related Questions

9) Solve: a^2+ b^2= c^2 for b

• b = ±√(c² - a²)

Step-by-step explanation:

Given equation

• a²+ b²= c²

Solving for b:

• b² = c² - a²
• √b² = √(c² - a²)
• b = ±√(c² - a²)

b = ±√(c² - a²)

Step-by-step explanation:

We have to get the value of B.

Step 1: (b squared = c squared - a squared)

b² = c² - a²

Step 2: (cube root of b squared = cube root of c squared and a squared)

√b² = √(c² - a²)

b = ±√(c² - a²)

A patient is given a 50 mg dose of medicine the medicines affective Ness decreases every hour at a constant rate of 40% what is the exponential decay function that models this scenario how much medicine will be left in the patient's system after two hours

The following formula is used to find the answer.
D = 50 mg (0.6^n)
D is the dosage
n is at any hour
Using this formula and solving the equation for it, the answer is 18.

4/5 divided by 1/10?

the answer to the question is 8

8
Dividing by a fraction is the same as multiplying by its reciprocal
(4/5)/(1/10) is the same as (4/5)*(10/1)
So (4*10/5*1) =40/5=8

Find f(-1), f(0) and f(4) for the following function.
f(x) = 2x

f(-1) = -2

f(0) = 0

f(4) = 8

Step-by-step explanation:

f(x) = 2x

f(-1) = 2(-1)

=> -2

f(0) = 2(0)

=> 0

f(4) = 2(4)

=> 8

Need help on this not sure about it

thinks it's the second one

Step-by-step explanation:

11-4=7

135-5=130

Your brother works for a company that cleans and paints the outside of houses at a rate of \$35 per hour. The company charges a flat rate of \$500 for their supplies. The equation f(x) = 500 + 35x represents this scenario. What does the variable "x" represent in this equation?

Within the condition f(x) = 500 + 35x, the variable, "f(x)" speaks to the total cost "500" is the settled supply cost, and "35x" compares to the labor fetched based on the number of hours worked ("x").

### What does the variable "x" represent in this equation?

Within the condition f(x) = 500 + 35x:

The variable "f(x)" speaks to the total cost of the benefit, counting both labor and supplies.

"x" speaks to the number of hours worked by your brother.

The condition shows that the overall taken toll (f(x)) is calculated by adding the level rate for supplies (\$500) to the taken toll of labor, which is \$35 per hour, which taken toll depends on the number of hours worked ("x").