The bar diagram represents the ratio of points scored by the home team and the visiting team in a basket ball game. How many points did the visiting team score if the home team scored 84 points?
The bar diagram represents the ratio of points scored by - 1

Answers

Answer 1
Answer:

Answer:

60 points.

Step-by-step explanation:

Bar diagram which represents the ratio of the points earned by the home team and visitor's team.

Fro the bar diagram,

Ratio of the points earned = \frac{\text{Points earned by the home team}}{\text{Points earned by visitor's team}}

                                            = (7)/(5)

If the points earned by the home team = 84

\frac{\text{Points earned by the home team}}{\text{Points earned by visitor's team}} = (7)/(5)

\frac{84}{\text{Points earned by visitor's team}} = (7)/(5)

Points earned by the visitor's team = (84* 5)/(7)

                                                          = 60

Therefore, 60 points were earned by the visitor's team.


Related Questions

Which is equivalent to the following expression (3m^2+2mn-n^2)+(m^2+4mn-n^2)
The amount of cream sauce on the fettuccine at Al Fred-O's follows a Normal distribution, with a mean of 3.78 ounces and a standard deviation of 0.14 ounce. A random sample of 12 plates of fettuccine is selected every day and the sauce is measured. What is the probability that the mean weight will exceed 3.81 ounces
The diagonals AC and BD of the convex quadrilateral ABCD with area 28 intersect each other at point O. The lines which are parallel to the diagonal AC come through the midpoints of segments BO and DO . Find the area of the portion of the quadrilateral that is between those lines.
Which fraction is the greatest (represents the largest quantity) ? a.1/3 b.3/8. c.2/5 d.1/2
What is the opposite of the three rational numbers.|-13| =|14| =- |42| =

You are going on a road trip over a distance of 3000 miles with three friends. The car consumes 6 gallons of gas per 150 miles and gas costs $1.20 per gallon. If you want to split the cost of gas evenly between the four of you, how much should each of you pay? Please show step by step. Please HELP!! Answer soon. ​

Answers

Answer:

$54

Step-by-step explanation:

[3,000 / 100] x 6 = 180 - Liters of gas will be used on a 3,000 Km trip.

180 x 1.20 = 216 - total cost of gas over 3,000 Km trip.

216/4 = $54 - share of each one of the 4 people

ASAP! GIVING BRAINLIEST! Please read the question THEN answer correctly! No guessing. Show your work or give an explaination.

Answers

Answer:

D

Step-by-step explanation:

When an equation shifts down, you simply subtract the amount of units and when it shifts up, you add the amount of units so since it is 2 units down, it is -2

Answer:

D

Step-by-step explanation:

It is D because 'moving it down 2 spaces' has to do with the y-axis. If you move a line 2 spaces down then you are moving it down by -2.

The number line below shows points A B C D and Ea. subtracting 2 from point e
b. adding -4 to point b
c. adding -9 to point a
d. subtracting 14 from point c​

Answers

the answer to this is B

The mean income per person in the United States is $41,500, and the distribution of incomes follows a normal distribution. A random sample of 10 residents of Wilmington, Delaware, had a mean of $47,500 with a standard deviation of $10,600. At the .01 level of significance, is that enough evidence to conclude that residents of Wilmington, Delaware, have more income than the national average? (a) State the null hypothesis and the alternate hypothesis.
H0: ? ?
H1: ? >
(b) State the decision rule for .01 significance level. (Round your answer to 3 decimal places.)
Reject H0 if t >
(c) Compute the value of the test statistic. (Round your answer to 2 decimal places.)
Value of the test statistic
(d) Is there enough evidence to substantiate that residents of Wilmington, Delaware have more income than the national average at the .01 significance level?

Answers

Answer:

A) Null Hypothesis; H0: μ = $41,500

Alternative hypothesis; H1: μ > $41,500

B) Reject H0 is t > 2.821433

C) t = 1.79

D) there is no sufficient evidence to support the claim that residents of Wilmington, Delaware have more income than the national average

Step-by-step explanation:

A) The hypotheses is given as;

Null Hypothesis; H0: μ = $41,500

Alternative hypothesis; H1: μ > $41,500

B) From online t-score calculator attached using significance level of 0.01 and DF = n - 1 = 10 - 1 = 9, we have;

t = 2.821433

Normally, when the absolute value of the t-value is greater than the critical value, we reject the null hypothesis. However, when the absolute value of the t-value is less than the critical value, we fail to reject the null hypothesis.

Thus, if t > 2.821433, we will reject the null hypothesis H0.

C) Formula for the test statistic is;

t = (x' - μ)/(s/√n)

We have, μ = 41500, x' = 47500, s = 10600, n = 10

t = (47500 - 41500)/(10600/√10)

t = 1.79

D) So, 1.79 is less than the t-critical value of 2.821433. Thus, we will fail to reject the null hypothesis and conclude that there is no sufficient evidence to support the claim that residents of Wilmington, Delaware have more income than the national average

The students at Midtown Middle school sold flowers as a fundraiser in September and October. In October, they charged $1.50 for each flower. The October price was a 20% increase of the September price. Part A: What was the price of the flowers in September? Part B: The seventh-grade class earned 40% of the selling price of each flower. In September, they sold 900 flowers. In October, they sold 700 flowers. Did they earn more money in September or October? How much more?

Answers

Let the price of flowers in September be x, then (100 + 20)/100 * x = $1.50
120/100 * x = $1.50
1.2x = $1.50
x = $1.50/1.2 = $1.25
The price of flowers in September is $1.25

Total money realised in September = $1.25 x 900 = $1,125
40% earned = 0.4 x $1,125 = $450

Total money realised in October = $1.50 x 700 = $1,050
40% earned = 0.4 x $1,050 = $420

The class earned more money in September and they earned $30 more than in October.

Solve the exponential equation:

Answers

Step-by-step explanation:

2⁵ˣ = 8ˣ⁺²

2⁵ˣ = (2³)ˣ⁺²

2⁵ˣ = 2³ˣ⁺⁶

5x = 3x + 6

2x = 6

x = 3