19. You decide to sell your ipod. You initially paid $300 for it. It has been 2 years and each year the value depreciated35%. How much is it worth?

Answers

Answer 1
Answer:

Answer:

$90

Step-by-step explanation:

300×0.70=210

300-210=90


Related Questions

What’s the LCD Of 5/8
The volume of an object is given as a function of time by V = A + B t + C t4 . Find the dimension of the constant C
Question 8 of 10If f(x) = 5x – 2 and g(x) = 2x + 1, find (f+g)(x).O A. 4x-3O B. 3x - 1C. 7x-1O D. 7x-3SUBM
Question 5What is the measure of the missing angle? Triangle with two of its angles measuring 125 degrees and 42 degrees. 42° 125° 13° 3°
1) Which number line belowshows x 4?a)1 2 3 4 5 6b)0 1 2 3 4 5 6C)26O i 2 3 4D)50 1 23 4 56ABооооСD

What is the solution to the equation One-fourth x minus one-eighth = Start Fraction 7 Over 8 End Fraction + one-half x? x = negative 5 x = negative 4 x = 4 x = 5.

Answers

Answer:x = negative 4

Step-by-step explanation:

The given equation is expressed as

1/4 × x - 1/8 = 7/8 + 1/2 × x

x/4 - 1/8 = 7/8 + x/2

First step is to find the lowest common multiple of the left hand side of the equation and the right hand side of the equation. Then, we would multiply both sides of the equation by the lowest common multiple. The lowest common multiple is 8. Therefore

x/4 × 8 - 1/8 × 8 = 7/8 × 8 + x/2 × 8

2x - 1 = 7 + 4x

7 + 4x = 2x - 1

Subtracting 2x and 7 from the left hand side of the equation and the right hand side of the equation, it becomes

7 - 7 + 4x - 2x = 2x - 2x - 1 - 7

2x = - 8

x = - 8/2 = - 4

Answer:

Step-by-step explanation:

-4

In the first 1/6 hour of a rain storm, 1/10 inch of rain fell. If the rain continues to fall at the same rate, how much rain fell in 2 1/2 hours?

Answers

Answer:

3/2 inches

Step-by-step explanation:

Jack bought a sweater at a sale price of $15. The original cost of the sweater was $50. What percent represents the discount that Jack received when buying the sweater? *

Answers

Answer:

The sweater was 30% off

Step-by-step explanation:

To find this answer you need to simply dived 15  ÷ 50 to get the answer of 0.3 and 0.3 as a percent would be 30 making the sweater 30% off

George Mendel is examining peas to try to understand how traits are passed from parents to offspring. Today Gregor has 228 peas to examine . The pods have 6 peas per pod. How many pods of peas are there?

Answers

The answer is 38 peas per pod

228÷6 = 38


Glad to help you :)

Final answer:

By dividing the total number of peas (228) by the number of peas per pod (6), we find that Gregor Mendel has 38 pods of peas.

Explanation:

This question is asking how many pods of peas Gregor Mendel has if he has a total of 228 peas and each pod contains 6 peas. To find out this, you can divide the total number of peas by the number of peas per pod.

So, 228 peas ÷ 6 peas/pod = 38 pods.

Therefore, Gregor Mendel has 38 pods of peas that he is examining for his research.

Learn more about Division here:

brainly.com/question/33969335

#SPJ2

An island has a popularity of 1500 and is growing at a rate of 3% per year. what will the popularity be after 6 years?Ans:1791​

Answers

Step-by-step explanation:

Growth in population each year = 3%(1500)

= 3/100 × 1500

= 3 × 15

= 45

Therefore, the growth in population in 6 years

= 6 × 3%(1500)

= 6 × 45

= 270

Hence, the population after 6 years = 1500 + 270

= 1770

Combine the like terms to create an equivalent expression. 7z + 15 + 2

Answers

Answer: 7z + 17

Step-by-step explanation: add 15 and 2