Answer:

**Answer:**

The interior of the triangle are congruent as they are equal in size at point at point l, k, m proof is the line of symmetry shows a 4 way rotation.

We know from how the line represents 2 triangles that equally make an equal sided square should we draw lines

For the g, h, i, j to show a 4 way rotation- should we draw 2 more triangles.

The second shape has congruent angles as the rotation is 2 and angles shown indicate the symmetrical value as midway point are the same also. So while all 3 sets of the second angles are congruent if we make a square shape 8/8 angles have the same degree as one another as there will be 4 triangles in shape 1 and shape 2.

Whilst the rotation is less, this is simply as the base is on the outside and sides are the same- creating a wider perimeter as it enlarges the shape. this may confuse but to prove again we can compare a rotation to equal curve triangles folded within a regular circle shape or just like the first example create 4 triangles and draw 2 lines of symmetry. just like folding a regular square. For full flip rotation within a shape we have found side length is not equal but angles must be 3 of the same for 2 way rotation within a larger shape and 3 equal angles with longer length for rotation within its first found square shape.

**Step-by-step explanation:**

Answer:

**Answer:**

Both are congruent

**Step-by-step explanation:**

7. SSS congruence

KN=KM ........Side

KI=MI ........Side

LN is a common side

Thus by SSS congruence both triangles are congruent

8. ASA congruence

angles PRO=TRS ..........vertically opposite angles are equal

angles POR=RTS ..........given to be equal in the question

angle OPR=180-PRO-POR ...angle sum property of triangle

angle RST=180-RTS-TRS ......angle sum property of triangle

so OPR=RST as PRO=TRS and POR=RTS

line PO=TS .......given in question

so

OPR=RTS ...........angle

line PO=TS .........side

POR=RTS ...........angle

Thus by ASA congruence both triangles are congruent

Which ratio can be used to form a proportion with the given ratio? 7 to 12A.8 to 13B.10 to 15C.14 to 19D.21 to 36

The measure of the 3 angles in a triangle are (4x) degrees,(3x-3) degrees, and (5x+3)degrees. Please write an equation, solve for x, and determine the measure of each angle. Please show work and thanks for helping

Write the number 392 as hundred. tens and ones

Is 81 a multiple of 3

A convenience store sells two brands of orange juice. Brand A contains 8 fluid ounces and costs $1.28. Brand B contains 12 fluid ounces and costs $1.68. What is the difference in cost, in dollars, per fluid ounce between the two brands of juice?

The measure of the 3 angles in a triangle are (4x) degrees,(3x-3) degrees, and (5x+3)degrees. Please write an equation, solve for x, and determine the measure of each angle. Please show work and thanks for helping

Write the number 392 as hundred. tens and ones

Is 81 a multiple of 3

A convenience store sells two brands of orange juice. Brand A contains 8 fluid ounces and costs $1.28. Brand B contains 12 fluid ounces and costs $1.68. What is the difference in cost, in dollars, per fluid ounce between the two brands of juice?

1 : 2 : 4 : 6 : 9 The 6 times table

runners to start a race. In the first half of the race,

1/5

of them dropped out. In the second half of the race,

4/7

of the remaining runners dropped out. How many runners finished the race?

Hey there! So,to do this, I would recommend making the fractions into decimals. 1/5 is equal to 0.2 so you multiply that times 70 runners . This equals 14 runners who dropped out. Subtract those who dropped out from the total and now you have 56 runners left. 4/7 as a decimal is about 0.575. Times that by 56 and you get another 32 who dropped out. You're now down to only 24 runners who finished the race.

A) -9+1

B) -1/6+4/3

C) 7/2+(-3/4)

D) 15+(-8)

E) -2+6

The** option D** is** correct. **

The following information should be considered;

- If we considered D option

So,

= 15 +(-8)

= 15 - 8

=7

As it is a **positive numbers **and 7 should be the **left **of 15

Learn more: brainly.com/question/24908711?referrer=searchResults

D because it is a positive that has to go back because it is being added by a negative the answer to D is 7 and 7 is to the left of 15

Answer:

c > 9/4

Step-by-step explanation:

No real solutions;

B² - 4AC < 0

3² - 4(1)(C) < 0

9 - 4C < 0

4C > 9

C > 9/4

A **division problem** which this model represent include the following: 24 ÷ 8 = 3.

In order to evaluate and solve this expression, we would have to apply the **PEMDAS rule**, where mathematical operations within the parenthesis (grouping symbols) are first of all evaluated, followed by exponent, and then multiplication or division from the left side of the equation to the right.

Lastly, the mathematical operations of addition or subtraction would be performed from left to right.

Note: Let the variable x represent each of the boxes.

Based on the model provided below, we have the following mathematical **expression**:

x + x + x = 24

3x = 24

x = 24/3

x = 8

Therefore, the division problem is given by;

24 ÷ 8 = 3.

Read more on** expression** here: brainly.com/question/16729936

#SPJ2

Complete Question:

What division problem does this model represent?

24÷8=3 24÷6=4 24÷4=6 24÷24=1 24÷3=8 24÷12=2

**Answer: (I think its correct)**

1: 8 hours and 30 minutes

2: 8 hours

3: 8 hours and 50 minutes

4: 8 hours and 45 minutes

5: 7 hours and 48 minutes

6: 11 hours 13 minutes

7: 11 hours 31 minute

**Step-by-step explanation: (Im bad at explaining it) **

So I got this by using counting the hours in between the times and taking out the minutes in them,then subtracting the time they took the fall asleep. Every time that has minutes I add that, if it is over 60 minutes I subtract 60 minutes. So like 30+35=65 | 65-60=5.

Lets do a problem: 9:15 (bed) | 10:30(woke up) | 30 minutes (fall asleep)

So we count how many hours in each time and we take out the minutes, so 9:00, 10:00, 11:00, so on and so forth.

So in between the hours its was 13. Then we add the minutes (15+30)

15+30=45. So the answer is 13 hours and 45 minutes, but we got to subtract 13 hours and 45 minutes which is 13 hours and 15 minutes.

Final Answer: 13 hours and 15 minutes.