# If anyone can help that would be great!

-120/119

Step-by-step explanation:

cos α = -5/13 = adj/hyp

using Pythagoras theorem

hypotenuse ² = opposite² + adjacent ²

13² =opp²+ (-5)²

169 = opp² + 25

169-25 = 144 = opp²

opp = √144 = 12

sinα = opp/hyp = -12/13

sin β = -12/13

tan(α+β) = (tanα + tanβ)/ (1-tanαtanβ)

cos α = -5/13

sinα = 12/13

tanα= sinα/cosα = 12/13 / -5/13 = 12/-5 = -12/5

sin β = -12/13

cos β = 5/13

tan β = sinβ/cosβ = -12/13 / 5/13 = -12/5

tan(α+β) = (tanα + tanβ)/ (1-tanαtanβ)

tanα = -12/5

tanβ= -12/5

tan(α+β) = (tanα + tanβ)/ (1-tanαtanβ) = (-12/5+(-12/5))/(1-(-12/5)(-12/5))

(-12/5+(-12/5)) = -12-12/5 = -24/5

(1-(-12/5)(-12/5)) = 1-(144/25) = (25-144)/25 = 119/25

tan(α+β) = (tanα + tanβ)/ (1-tanαtanβ) = (-12/5+(-12/5))/(1-(-12/5)(-12/5)) =-24/5/119/25 = -24/5 x 25/119 = -24x5/119 = -120/119

## Related Questions

s^3 + 12

Step-by-step explanation:

To get the missing volume you need to do:

height x length x width or s^3.

Then, add that volume to the existing 12 volume:

s^3 + 12.

Hopefully this helped!

Step-by-step explanation:

Anyone know this at all?

24.2

Step-by-step explanation:

You are given the hypotenuse and angle, and you want to find the length of the adjacent side.

The mnemonic SOH CAH TOA reminds you that the relation between angle and sides is ...

cos(41°) = x/32

x = 32·cos(41°)

x ≈ 24.2

During a nine-hour snowstorm, it snows at a rate of 2 inches per hour for the first 3 hours, at a rate of 3 inches per hour for the next 5 hours, and at a rate of 0.75 inch per hour for the final hour.How many inches of snow accumulated from the storm?

use f(x)=y=mx+b

let snow = S, time = t instead of y and x

S(t)=mt+b

The rate of inches per hour represents the slope of the graph, m.

The y-variable would be the amount of snow, S.

The x-variable would be the time, t, in hours.

The function has three pieces:

i) S(t)= 2t (slope = 2)

ii) S(t) = 3t (slope = 3)

iii) S(t) = 0.75t (slope = 0.75)

For the first piece, i), t=3, so the amount of snow is 6 inches.

For the second piece, ii) t=5, so the amount of snow is 15 inches.

For the third piece, iii) t=1, so the amount of snow is 0.75 inch.

In total, it snowed 21.75 inches.

total snow

To find the total accumulation of snow during the nine-hour snowstorm, we calculate the snow accumulation for each hour and then sum them up. The total accumulation of snow from the storm is 21.75 inches.

### Explanation:

To find the total accumulation of snow during the nine-hour snowstorm, we need to calculate the amount of snow that fell during each hour and then sum them up. First, we calculate the snow accumulation for each hour:

1. For the first 3 hours, it snowed at a rate of 2 inches per hour, so the accumulation is 3 * 2 = 6 inches.
2. For the next 5 hours, it snowed at a rate of 3 inches per hour, so the accumulation is 5 * 3 = 15 inches.
3. For the final hour, it snowed at a rate of 0.75 inch per hour, so the accumulation is 1 * 0.75 = 0.75 inches.

Finally, we sum up the accumulations for each hour: 6 + 15 + 0.75 = 21.75 inches. Therefore, the total accumulation of snow from the storm is 21.75 inches.

brainly.com/question/33175695

#SPJ11

An automobile traveled 106 miles in 2 hours. What was average speed? Use the formula d = rt .104 mph
0.02 mph
53 mph
108 mph
212 mph

The average speed of the automobile is 53mph.

### Description of average speed

Average speed is the total distance travelled by the automobile (106 miles) divided by the total hours travelled by the automobile (2 hours). It is the rate of the movement of the automobile.

### Determining the average speed

Average speed = total distance travelled / total time travelled

106 / 2 = 53 mph

Which sequence is geometric?1, 5, 9, 13,
2. 6, 8, 10,
5, 7, 9, 11,
ОО
4. 3. 16. 32

4.3.16.32 is geometric

Rachel is recording the temperature at her school every morning this week. On Monday, the temperature was 5°C. Part A: On Wednesday, Rachel calculated that the temperature was 13 degrees colder than Monday. What temperature did Rachel record on Wednesday? Part B: On Friday, Rachel calculated that the temperature was 4 degrees warmer than Wednesday. What temperature did Rachel record on Friday?​