Answer:

**Answer:**

**Part 1 . Determine the cost of goods manufactured**

Direct materials $280,000

Direct labor $324,000

Factory overhead $188,900

Add Opening Stock of Work In Progress Inventory $72,300

Less Closing Stock of Work In Progress Inventory $76,800

Cost of Goods Manufactured $788,700

Therefore **cost of goods manufactured is **$788,700

**Part 2 . Statement of Cost of Goods Manufactured**

Opening Stock of Finished Goods Inventory 39,600

Add Cost of Goods Manufactured 788,700

Less Closing Stock of Finished Goods (41,200)

Cost of Goods Manufactured 787100

**Explanation:**

**Part 1 . Determine the cost of goods manufactured**

This is a calculation of all Overheads Incurred in the Manufacturing process

**Part 2 . Statement of Cost of Goods Manufactured**

It is Important to note that Glenville Company is in the Manufacturing Business and their Cost of Sales cost from cost of Finished Goods.This would be the statement available for external use

One year ago, you purchased 100 shares of Southern Foods common stock for $41.60 a share. Today, you sold your shares for $39.70 a share. During this past year, the stock paid $1.40 in dividends per share. What is your dividend yield on this investment?

what is the fastest way to grow your account (in followers and likes) on social media? this doesn't have to be "right" just say what has helped you grow on social media

Carlson Fashions uses standard costs for Its manufacturing division. From the following data, calculate the fixed overhead volume variance.-Actual fixed overhead $40,000-Budgeted fixed overhead $21,000-Standard overhead allocation rate $6-Standard direct labor hours per unit 4 DLHr-Actual output 2,100

2.) Which of the following is true? A. The convenience yield is always positive or zero. B. The convenience yield is always positive for an investment asset. C. The convenience yield is always negative for a consumption asset. D. The convenience yield measures the average return earned by holding futures contracts.

Foreign currencies that are deposited in banks outside the home country are known as A. Eurobond. B. Eurocurrencies. C. foreign bonds. D. Eurodollars.

what is the fastest way to grow your account (in followers and likes) on social media? this doesn't have to be "right" just say what has helped you grow on social media

Carlson Fashions uses standard costs for Its manufacturing division. From the following data, calculate the fixed overhead volume variance.-Actual fixed overhead $40,000-Budgeted fixed overhead $21,000-Standard overhead allocation rate $6-Standard direct labor hours per unit 4 DLHr-Actual output 2,100

2.) Which of the following is true? A. The convenience yield is always positive or zero. B. The convenience yield is always positive for an investment asset. C. The convenience yield is always negative for a consumption asset. D. The convenience yield measures the average return earned by holding futures contracts.

Foreign currencies that are deposited in banks outside the home country are known as A. Eurobond. B. Eurocurrencies. C. foreign bonds. D. Eurodollars.

Approximately how many hours per year will the solar panels need to operate to enable this project to break even?

**Answer:**

It will take 6,534.31 hours per year for the solar panels to operate to enable this project to break even

**Explanation:**

Discount rate = 30% = 0.3

Looking at one hour of operation in each year = 200 kW x $0.30 Kw/hr

= $60 value of electricity per year

Compound interest factor for a discount rate of 30% = 3.3158

(taken from compound interest factor table or computed using formula ∑1/(1+r)^t , where r = 30%, and t = 1 to 30)

Present value of operating the solar panels for 1 hour per year = 60 × 3.3158 = $ 198.95

For break even it would need to run = 1.3 million ÷ 198.95

= 6,534.31 hours per year

The **solar panels** need to operate for approximately 236,364 hours per year to enable this project to break even.

To determine the number of hours per year the solar panels need to operate to break even, we can calculate the present **value** of operating the solar panels for 1 hour per year over the 20-year lifespan of the panels.

The **annual operating cost **is $0.30 per kWh, and the capacity of the solar panels is 200 kW. So, for each hour of operation, the cost is:

Cost per hour = 200 kW * $0.30/kWh = $60

Now, we'll calculate the present value of this cost over 20 years at a 30% **discount rate**:

PV Cost = $60 / ≈ $5.50

The university spent $1.3 million upfront to install the panels. To break even, the present value of operating the panels should cover this cost:

$1,300,000 = $5.50 * X

Where X is the number of hours per year the panels need to operate. Solving for X:

X ≈ $1,300,000 / $5.50 ≈ 236,364 hours per year.

for such more question on **solar panels**

#SPJ3

**Answer:**

**Alternative A has lower incremental revenue but it's lower incremental costs makes the net income higher than of Alternative B.**

**Explanation:**

**Alternative A**

**The net income is computed with the formula as:**

**Net Income = Incremental Revenue - Incremental Cost**

= $160,000 - $100,000

**= $60,000**

**Alternative B**

**The net income is computed with the formula as:**

**Net Income = Incremental Revenue - Incremental Cost**

= $180,000 - $125,000

** = $55,000**

Alternative A has lower incremental revenue but it's lower incremental costs makes the net income higher than of Alternative B.

Assuming the** company** is considering two alternatives. Alternative A to Alternative B net income is: **$60,000; $55,000.**

**Alternative A Alternative B Net Income Increase (Decrease)**

Revenues $ 160,000 $100,000 $60,000

**($160,000-$100,00)**

Costs $180,000 125,000 $55,000

**($180,000-$125,000)**

Inconclusion Alternative A to Alternative B net income is: **$60,000; $55,000.**

Learn more about **net income **here:brainly.com/question/26264551

Raw materials inventory $26,000 $30,000

Work in process inventory 13,500 22,200

Finished goods inventory 30,000 21,000

Materials purchased $170,000

Direct labor 220,000

Manufacturing overhead 180,000

Sales 800,00

Required:

Compute cost of goods manufactured $____________________

**Answer:**

The cost of goods manufactured is $557,300

**Explanation:**

In order to calculate the cost of goods manufactured we would have to make the following calculation:

cost of goods manufactured=Work in process inventory 1/1+Total manufacturing costs-Work in process 12/31

Work in process inventory 1/1)= $13,500

Total manufacturing costs=Direct materials used+Direct labor+Manufacturing overhead

Total manufacturing costs=166000+220000+180000=$566,000

Work in process 12/31=$22,200

Cost of goods manufactured=$13,500+$566,000 -$22,200

Cost of goods manufactured=$557,300

The cost of goods manufactured is $557,300

**Answer: it reduces the supply of loanable funds which raises the interest rate**

**Explanation: Contractionary monetary policy is a monetary policy that reduces the supply of money and increases interest rates and is carried out by the Fed through selling of bonds. This reduces the supply of loanable funds and increases the interest rate. It is driven by increases in the various base interest rates with a goal to reduce inflation by limiting the amount of active money in circulation. **

**Answer:**

a. Gross pay for the week = $2,240

b. net pay for the week = $683

**Explanation:**

a) gross pay for the week = total amount earned, before the deduction of taxes and other charges, it is calculated as follows:

amount earned per hour = $32

amount earned in excess of 40 hours = 1.5 × 32 = $48 per hour

Total hour worked = 60 hours

This means that in the first 40 hours, the employee earned 32$ per hour and $48 per hour for the next 20 hours

∴ amount earned in the first 40 hours = 32 × 40 = $1,280

amount earned in the next 20 hours = 48 × 20 = $960

∴ Gross pay for the week = 1,280 + 960 = $2,240

b) net pay for the week = Gross pay - (Total deductions)

Deductions are as follows:

social security tax rate = 6.0% of gross pay = 0.06 × 2,240 = $134.4

Medicare tax rate = 1.5% of gross pay = 0.015 × 2,240 = $33.6

Federal income tax = $515

Total deductions = 134.4 + 33.6 + 515 = $683

∴ Net pay for the week = 2,240 - 683 = $1,557

Answer:

$2.275

Explanation:

Calculation for the amount of the dividend to be paid in one year

Using this formula

D1 =Dividend yield* Stock Amount

Let plug in the formula

D1= .035($65)

D1= $2.275

Therefore the amount of the dividend to be paid in one year will be $2.275